Häng med via Instagram

Så småningom är det dags att återgå till vardagen och förhoppningsvis blir det mer struktur på bloggandet då också. Tills dess kan ni alltid hänga med mig på Instagram, där jag förstås finns under namnet sandsdrommar. Har ni inte appen i mobilen kan ni följa med via Webstagram – det är bara att klicka på ikonen i högerspalten så hittar ni mig.

Foto: Anna via Instagram

I helgen har regnet öst ner från start till slut och vi har därför inte varit på villan alls. Men vi har haft det väldigt trevligt ändå och hunnit vara både på hjortronmyren och umgåtts mycket med goda vänner. Den här söndagen ägnas i första hand åt förberedelser för den nya veckan och allt vad den innebär. Semestern är slut – but we made the most of it.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *