Fräsch höst

När Frida visade den här bilden från en väns hem häromdagen blev det något av en ”tittarstrom” på både bloggen och Instagram. Alla ville se mer – och det vill även jag.

Foto: Trendenser

Just nu är jag ju inne i en ”non-inredningsperiod”, men efter att ha sett den här bilden började jag se mig kritiskt omkring här hemma – något jag annars också brukar göra varje höst efter att man vistats utomhus och borta hela sommaren. Man vill helt enkelt ta tag i hemmet igen.

De här bilderna kommer från bloggen A Merry Mishap, och även det tipset kommer från Frida. Det är lite åt det här hållet jag skulle vilja komma.

Foto: via A Merry Mishap

Sist, ett stylingjobb av Lotta Agaton som redan visats på varenda inredningsblogg värd namnet. Grått och stickat kom redan ifjol och jag gillar det jättemycket.

Ja, där en liten samling inspirationsbilder inför hösten. Då är det bara tiden, pengarna och en alldeles egen stylist som fattas! 🙂

Foto: H Bonnevier

0 svar på ”Fräsch höst”

  1. Mycket fina bilder. Tror just det att denna inredningsstil gör sig mycket bra på bild. Men, skulle man orka leva i dessa miljöer?! Tror inte att jag skulle det. Dock kan man ju inspireras av vissa saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *