Efterlängtade vippor

Drömmen gick i uppfyllelse – mina japanska prydnadsgräs har fått vippor redan nu, första sommaren! I´m so impressed. Vilken kvalitet det måste ha varit på dessa plantor, i jämförelse med den miscanthus jag beställde per postorder för sex år sedan – och som fortfarande inte visat tillstymmelse till vippa.

Både raden med ”Ferner Osten” och den ensamma ”Malepartus” som står som solitär invid en stor sten, har slagit ut. Malepartus blir dubbelt så stor som Ferner OSten och passar därför bättre som solitär än i grupp tycker jag.

Dessutom blommar även vipphirsen som jag har i en kruka intill bambun och loungemöblerna. Häääälit!!! Nu måste jag sätta fart här – ikväll och även imorgon kväll vankas 4-årskalas i huset.

Foto: Anna

0 svar på ”Efterlängtade vippor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *