Veckan via Instagram

Så kom då äntligen värmen. Idag har vi haft +28 i skuggan och en vindstyrka på 0 m/s. Med andra ord är det inte riktigt lockande att sitta och blogga – och ska sanningen fram så har jag faktiskt lyckats förtränga att jag ens har en blogg under de senaste dagarna. Kameran har legat orörd men jag har faktiskt börjat använda kameran på mobilen lite mer på sistone. Här kommer därför några Instagrammade bilder, som beskriver på ett ungefär hur min vecka sett ut. Träning, strandliv, trevligt umgänge och bröllopsförberedelser (det är mamma som fixar med blommorna).

Imorgon gifter jag bort min lillebror och gör samtidigt debut som bröllopsfotograf – det ska bli så spännande! Nu ska jag ta itu med de sista förberedelserna inför morgondagen. Lovar att jag ska försöka bli bättre på att knäppa ögonblicksbilder framöver. Följ mig gärna på Instagram, där jag förstås finns under namnet sandsdrommar. Och har du inte appen eller en smartphone, kolla in Webstagram direkt på nätet och ta del av dagens bilder där.

0 svar på ”Veckan via Instagram”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *