Teknikshopping

Vartefter batteritiden sakta men säkert blivit allt sämre i min Samsung, displayen fått allt fler repor och SMS-hanteringen dessutom börjat krångla, har mitt sug efter en iPhone bara ökat. Idag gjorde jag äntligen slag i saken och nu måste jag förstås skaffa mig ett plånboksfodral att ha den i också. Jag har goda erfarenheter av att ha beställt kamerafilter och andra fototillbehör från webbshopen tvspelsweb.se , och nu har de öppnat en systerbutik som säljer just skal och fodral till både Apple och Samsung. Den nya webbshopen heter idiwa.se. Nu gäller det bara att kunna bestämma sig för vilket fodral man ska ha… Vad tror ni om ett lite girly rosa? 😉

Foto: via idiwa.se

0 svar på ”Teknikshopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *