Strandliv och semester

OMG. Jag var tvungen att logga in när jag skulle skriva det här inlägget – det säger något om hur länge sedan det var som jag var inne på min egen blogg. Men hey, är det semester så är det och jag tror inte ni är så många som orkar sitta inne och läsa bloggar just nu heller. Denna vecka tillbringar jag själv varje eftermiddag med barnen på simskola vid stranden här i kustbyn, därav den dåliga uppdateringen. Däremellan pendlas det till Tallören och ännu  ska vi försöka hinna med att träffa kompisar som är hemma från utlandet, klämma in en dag på nöjesparken med mera. Så, med denna bild loggar jag ut igen och säger på återseende!

Foto: via Pinterest

0 svar på ”Strandliv och semester”

  1. Är det semester så är det! Ha det riktigt skönt. Själv drar jag till Österbotten idag. Det var nog 40 år sedan sist. Skall bli spännande! Har du några bra tips, måsten längs kusten :)?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *