Sommar med Ernst – och Tina

Det blir dåligt med TV-tittandet så här på sommaren, men ikväll börjar årets säsong av Sommar med Ernst, och det får man ju inte missa! Sommarens utmaning består av en gammal kraftstation av tegel som ligger magiskt placerad mellan en fors och en liten sjö. Kraftstationen har stått övergiven sen 60-talet och under sommarens sju program får vi följa Ernst när han förvandlar den gamla tegelbyggnaden till ett härligt sommarboende.

Igår var det även premiär för Tinas Sommarkök, där bland annat denna enkla men säkert jättegoda dessert tillagades. Som bekant är jag ju en sucker för lemon curd, så detta ska förstås testas. Men jag kommer nog att öka på mängden av citronkrämen rejält.

Foto: via OTW-media samt eget collage med bild från recept.nu

 

0 svar på ”Sommar med Ernst – och Tina”

  1. På sommaren skippar jag absolut alla tv-program även om Ernst (och Tina också) är mina favoriter. Har varit i Nykarleby på bådas föreläsningar och jag gillade båda!
    Kram Sabina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *