Sneakpeak

Bröllopet blev fantastiskt på alla sätt och vis och det var ett mycket vackert par som jag fick äran att fotografera på lördagen. Vädergudarna var med oss, kanske lite väl mycket – till en viss del blev fotograferingen en pärs i den stekheta solen, vid det vindstilla havet, genomsvettiga och omgivna av allehanda flygande odjur som vi var.
Bilder lär paret dock inte lida brist på – jag gjorde en första gallring inatt och fick då ner antalet bilder från 621 till 192. Då tillkommer ännu alla bilder från festen, som goda vännen och fotografen Ann-Britt tog hand om. Det var både tryggt och skönt att lämna över det jobbet på henne. Här kommer en liten teaser från den officiella fotograferingen. Mer bilder kan jag kanske visa efter att brudparet fått dem levererade.

 

Foto: Anna Sand

0 svar på ”Sneakpeak”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *