Nytt från H&M

Det har väl inte undgått någon att H&M: s höstkollektion ligger ute på nätet nu, och att nytt för i år är att även barnen fått en egen HOME-kollektion. I ärlighetens namn hade jag väntat mig mer av den – speciellt flickkollektionen var en besvikelse. Bland baby- och pojksakerna fanns dock några guldkorn – mest beroende på att grått dominerar och det är en vilsam, lugn och tidlös färg som tilltalar mig.

Dessutom är den könsneutral. Att kombinera grått med rosa och vitt, som på bilden ovan, funkar utmärkt i ett flickrum. Jag skulle mer än gärna byta ut allt lattefärgat i Amadeus´rum till just grått. Nedan ett axplock av nyheterna. Klick klick 😉

Foto: H&M Home samt eget collage av H&M:s bilder

0 svar på ”Nytt från H&M”

  1. Ja, jag tyckte tyvärr inte heller att barnkollektionen var något revolutionerande. Allt gick i samma stil och det är inte direkt MIN stil. Men visst hittade jag några enstaka guldkorn där ändå.

  2. Ja, vad skall man säga..?! Roligt med en kids kollektion men barnsortimentet var inget att ha i mina ögon. Babysortimentet tyckte jag dock var riktigt fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *