Gräsplanteringen

Är det någon som minns trädgårdsprojektet med det japanska prydnadsgräset ”Ferner Osten”, som jag jagade runt efter på försommaren? Det dröjde innan vi fick tid att ta tag i saken, men förra veckan fixade Jonas planteringen medan jag var borta en kväll. Vi är riktigt nöjda – den blev en bra inramning till uteplatsen och fick det hela att se mer bearbetat och färdigt ut.Förhoppningsvis kommer mina plantor att bli lika fina som på bilderna här.

Förra veckan hittade jag även detta vackra gräs på en plantskola och kunde inte låta bli att köpa två plantor. Jag har ingen aning om vad det heter – det enda jag vet är att det är en perenn och att hönsen – dessvärre – gillade det. Så vi får se hur länge de stackars stråna överlever.

Foto: Anna

Önskar er som tar er tid att titta in här en fin helg. Vi kommer att tillbringa den på Tallören med trevligt sällskap och hoppas på fint väder!

0 svar på ”Gräsplanteringen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *