Turkost

Jag gör ett avsteg från trädgården en stund och postar ett modecollage istället som variation. Eller mode och mode – snarare färgcollage kanske. Det har ju blivit några sådana på temat korall – här kommer ett i en annan sommarfärg som jag trivs i – turkos. Men det ska vara just riktigt turkos – aboslut inte mintgrönt. Gränsen är hårfin – liksom den mellan att älska och hata, och mintgrönt faller under det senare omdömet.

Foto: Eget collage med bilder från nedanstående tillverkare

Bikini från Sunseeker, träningstopp och keps från Peak Performance, strandklänning/tunika från H&M, klocka Triwa, armband Humanity/Good Works, After Sun Lotion från Dermoshop, kamera från Canon och ögonpenna från Make Up Store.

0 svar på ”Turkost”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *