Trädgårdsinspiration en massé

Ifall det nu var någon som inte fått klart för sig hur jag skulle vilja att vår trädgård skulle se ut…

Foto: Allt Eller Inget

Denna fantastiska trädgårdsrenovering hittar ni fler bilder på hos fina bloggen Allt eller Inget.  Och på Benders hemsida blir man alltid inspirerad.

 


Foto: Benders

0 svar på ”Trädgårdsinspiration en massé”

  1. Tusen tack för dom bilderna! Precis min stil. Nu ska även mannen få kika och bli lika inspirerad som jag. Det är nämligen han som lär göra det mesta jobbet.
    Kram

  2. Snyggt och stilrent, även om det är lite för strikt för min smak. En sak som jag inte förstår mig på är hur man håller sanden/stenarna sådär rena och fina. Har de inga träd på gården som fäller barr och löv i massor (som vi har)? Det måste ju vara jättesvårt att få bort dem från de stora gruspartierna, vår grusväg är full av torkade barr och det är omöjligt att få bort dem.

  3. Vad roligt att se vilka bilder du valde från mitt inlägg! Som sagt, glädjande att du vill visa min trädgård. Lycka till med era trädgårdsdrömmar, ska bli roligt att följa er resa. Kram Linda

  4. Så komiskt att du visar bilderna från ”allt eller inget”. Dessa bilder finns i min inpirstionsmapp också.. 🙂 Blev helt såld på deras trädgård! Nu kämpar vi för fullt att komma lite i närheten av den.. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *