Reafynd

Fredag – och här sitter jag på landbacken. Vi har haft så mycket program denna vecka att ingen orkade packa några villaväskor ikväll – bara för att sitta där i regnstormen som utlovas till imorgon. Istället blir det en skön myskväll hemma med grillade skaldjursspett och aioli efter bastun!

Fler modeinlägg önskades – kanske jag ska visa veckans reafynd nu då? Eller några av dem i alla fall – jag tror att underkläderna faller under censuren *blink*. Jag har i alla fall haft förmånen att få gå på rean ett par dagar nu i vecka, tack vare min snälla J. Och med det menar jag alltså att han varit ledig med barnen – INTE att han betalat mina inköp – märk nog *blink igen*. Själv har han försetts med en hel del nya kläder redan i sommar, och barnen har mer än vad dom behöver, så jag har faktiskt bara handlat åt mig själv nu.

Pelle P är ju ett favoritmärke och idag hittade jag deras randiga, stickade polo med 30 procents rabatt. Oemotståndlig för en skärgårdsmänniska som jag. Trekvarts jeans med dragkedja vid anklarna fyndade jag på H&M för 14,90, där hittade jag även kepsen som passade till. Den var dock inte på rea. Sedan blev det som sagt även ett set underkläder i favoritfärgen för tillfället – korall – och barnen får nya jackor till hösten, hemklickade till halva priset härifrån.

Någon annan som gjort några kap?

0 svar på ”Reafynd”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *