Maya Home-bloggen

Ursäkta frånvaron. Av någon anledning är jag mer upptagen när jag är ledig än då jag jobbar. Rutinbristen såsar till vardagen och det som ska uträttas uträttar jag numera nmellan klockan 22 och 02. Bloggen har dock fått lida nu på grund av det stundande bröllopet  och i kombination med min inspirationsbrist så blir det några dagars paus härifrån då och då. Men ikväll kom jag på att jag nog glömt att berätta att jag numera även bloggar på annat håll!

Foto: Skärmdump från mayahome.fi

Jag har nämligen fått förtroendet att blogga för inredningsbutiken Maya Home i Vasa – ett uppdrag som förstås är väldigt kul! Jag administrerar även Maya Homes Facebook-sida, så om ni går in och gillar den har ni samtidigt koll på när bloggen uppdateras, eftersom detta ofta sker parallellt. I dagarna kommer Maya Home även att öppna webbshop, så håll utkik ni som inte bor nära!

0 svar på ”Maya Home-bloggen”

  1. Roligt uppdrag du fått! Har du inspirationsbrist så skulle jag gärna se mera bilder från Tallören, mode- och skönhetstema ochkanske tom ett fredagssvep 🙂

  2. Hej!
    Grattis till det fina uppdraget! Dina foton är helt sanslöst fina så Maya Home kommer att få en fin blogg!
    Skön sommar och Lycka till med alla dina uppdrag!
    Kram Sabina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *