Fredagssvep

Jag tvingar det sista ur mig innan jag släcker ner – och tar semester – och bjuder härmed på ett litet fredagssvep inför helgen.

Sommaren kom med den här veckan och värmen har gjort att glasskonsumtionen redan skjutit i höjderna i vårt hus.

För att inte behöva ränna till butiken och köpa strutar jämnt och ständigt ska jag försöka börja göra egen isglass istället. Det är ju både enkelt och gott.

Även bloggerskan Linda Lomelino gör egen isglass.Ni har väl inte missat hennes fantastiska blogg ”Call med Cupcake?”

 

I vår kom även Lindas första bok ut – Lomelinos tårtor – där hon inte bara skrivit recepten själv, utan även stylat och fotat alla bilder själv. Fantastiskt tycker jag. Vad sägs om den här regnbågsrandiga tårtan till exempel som pryder pärmen?

I veckan släpptes även bilderna på nyheterna från grafiska tryck-drottningen Therese Sennerholt. Här är några av dem – lika snyggt stylade som vanligt av Lotta Agaton.

 


 

Självfallet åker de direkt upp på önskelistan.
På den – önskelistan alltså – finns även ett praktiskt och snyggt fodral till iPaden. PAP: s filtfodral är redan en klassiker, men frågan är om inte det skulle vara mer praktiskt med ett i läde,r där även ett anteckningsblock får plats? Jag kan inte riktigt det där med att spara anteckningar elektroniskt…

 


 

Och nu – ska jag logga ut för helgen. Det bär av till Tallören igen och jag har idag skrivit den allra sista texten för i sommar. Nu hägrar åtta veckor semester med barnen – varav den äldsta idag tillbringat sin allra sista dag i dagis. Jag tror vi ska fira lite ikväll – kanske med ett gott surdegsbröd och lite oliver?

 

Från bloggen tar jag dock inte semester helt och hållet, även om inläggen säkert blir aningen färre och mer sporadiska. På återseende efter helgen!

Foton: Call me Cupcake, Ikea, Pinterest, Macoteket, Therese Sennerholt samt bloggen Days of Inspiration

0 svar på ”Fredagssvep”

  1. Trevlig semester! 🙂 Jag har ännu 3 veckor kvar på jobbet, sen börjar min S E M E S T E R! Oj, vad jag väntar!

  2. Trevlig semester! Hoppas på några inlägg under sommaren också, dina inlägg förgyller verkligen surfningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *