Var är feelisen?

Vart tog veckan vägen? Jag hann inte med liksom.
Denna fredag gick åt till ett par möten, matinköp för helgen och nästa vecka samt veckostädning av huset. Nu borde jag trolla fram en god fredagsmiddag också men har varken energi eller inspiration. Imorgon ska jag försöka hinna med både jobb och träning och sedan födelsedagskalas och… eftersom det är lördag borde vi ju enligt alla normer åka till villan också. Men med de här isande vindarna och temperaturerna lockar det inte – dessutom kom vi ju nyss hem därifrån känns det som. En Ikea-resa borde vi också få insprängt i det redan tighta schemat, men hur? Åh, jag tror jag tar min nya mattidning och slänger mig på soffan. Middagen får vänta. God helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *