VANDRING i WOODLAND

Nu när våra barn blivit så pass stora som tre och sex år, börjar man inse hur fruktansvärt snabbt småbarntiden kommer att gå och vara förbi. Vi har aldrig riktigt inrett i typiskt baby- eller barntema i deras rum, just för att de ska kunna växa i dem utan att vi behöver tapetsera om eller byta möbler vartannat år. Men skulle de här textilierna och prylarna ha funnits då när de var riktigt små, skulle jag förmodligen ha fallit som en fura. Både Mairo och Ikea lanserar kollektioner på temat skog, och jag gillar.

Foto: Eget collage av bilder från Ikea och Mairo

I IKEA:s VANDRING sortiment  återfinns  djuren från boken “Igelkotten klarar sig själv” av Ulf Stark. Skogens spännande värld har även lämnat flera spår på bland annat en matta, tre fina påslakan, och på textilier. I Mairos  WOODLAND ingår bland annat kuddar, pläd, bäddset, haklapp och tyg i metervara. Inspirationen till Woodland kommer från formgivaren Sandra Isakssons egen barndom. Uppvuxen bland tjocka trollskogar och omgiven av mytologiska sagor ville hon skapa sitt eget fablernas värld.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *