Trädgårdskonsultation på schemat

Idag har jag stämt träff med trädgårdsplanerare Hannah Hoijar. När vi flyttade hit till Sandholm för drygt sex år sedan beställde vi en trädgårdsplan av en annan planerare, men tyvärr var vi väldigt missnöjda med den och inga av hans förslag har genomförts eller kommer att genomföras. Istället är det våra egna idéer och annan inspiration som fått styra våra trädgårdsprojekt. Nu står vi dock i någon form av återvändsgränd på flera punkter, och eftersom jag är bekant med Hannah från tidigare via både ett reportage jag gjort om henne samt kursen jag hick i vintras, så kontaktade jag nu henne för lite konsultation. Vi får hoppas att hon ser några lösningar som vi inte gör!

Foto: via Purple Area

0 svar på ”Trädgårdskonsultation på schemat”

  1. Vi har också funderat lite på att ta hjälp av någon expert, men jag ska försöka lösa ”problemen” på egen hand nu ännu i sommar. Vad kostar annars en konsultation?

  2. Tjingeling! Vet du om bambu och olika ”japanska gräs” överlever i våra trakter? Har försökt googla lite om det, men får inte riktigt veta det jag vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *