Teknik till Morsdag?

En titt i kalendern visar att det är Morsdag nu på söndag. Morsdag infaller alltid mitt i vårbruket och firas inte desto mer hos oss, eftersom maken aldrig är hemma. På sin höjd rusar han iväg efter en blombukett sent på eftermiddagen – men till vilken nytta liksom? Blommor kan man leva utan.

När jag tittar tillbaka på de inköp jag gjort under de senaste två åren och nyttan jag haft av dem, är det soklart att de tekniska investeringarna varit de bästa – inte de som hänger i garderoben, på väggen eller någon annanstans i vårt hem. Jag tänker på kameran och objektiven, pulsklockan, mp3-spelaren (ja, det var före iPodens tid) och så vidare. Inte fullt lika stor nytta har man av alla ”mollysar” och just nu känns det som om jag är so over it.

Därför är det också teknik som ligger högst upp på önskelistan just nu. Eller snarare är det väl min egen inköpslista – jag har lärt mig att själv är bäste dräng.  Jag behöver nödvändigtvis ett vidvinkelobjektiv så ligger det nära till hands att jag klickar hem ett sådant åt mig själv endera dagen. Surfplattan ligger också mycket högt på önskelistan, men jag velar ännu mellan märket. Det är absolut ingen självklarhet att det ska vara en iPad. En ny, större Guess-klocka i rött guld eller med gulddetaljer skulle inte heller sitta fel på armen.

Foto: Collage av bilder från Cyber Photo, Guess och Samsung

0 svar på ”Teknik till Morsdag?”

  1. I min kalender är det mors dag om två helger, den 27/5. Men presenterna håller jag med om, de tekniska ”vinner”!
    Hoppas du får en solig måndagskväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *