Skiffergång wanted

Vi har inga trädgårdsprojekt planerade till i år – om det inte räknas att sitta i polyrottingdivanen och sippa vitvin förstås. Det som absolut borde göras är att flytta trädgårdshallonen och björnbären mot en södervägg, för där de är nu ger de ingen skörd. Men inte ens det orkar jag ta tag. Inget trevligt jobb är det heller, så stickiga som björnbären är.

Lite roligare vore det om jag äntligen kunde få till den där grusgången som jag länge drömt om att ha någonstans över en gräsmatta, där jag sedan kunde placera ut skifferplattorna jag har sparat i en hög från mitt föräldrahem. Precis som på den här bilden skulle jag vilja ha det. Problemet är bara att det inte finns någon naturlig plats att anlägga en dylika gång på.

Foto: Sydsvenskan

Kan hända tar jag hjälp av denna duktiga dam lite senare i sommar – hon ser säkert lösningen på (I-lands-)problemet.

0 svar på ”Skiffergång wanted”

  1. Gillar dina trädgårdsinlägg, jag behöver ALL inspiration jag kan få till vår trädgård. Gillar inte riktigt att pyssla med sånt, men jag måste nog ta mig i kragen i sommar. Tror förresten jag såg dig i Prismas bilhall idag, var du eventuellt där med din mamma? Såg inte så noga för jag satt inne i bilen då ni gick förbi 🙂

  2. Ser jättefint ut! Är också inne på en gång, men eftersom vi hyr tänkte jag börja med bara trampstenar. Rabttkanten på bilden har vi precis satt i jorden och det gjorde ju stor skillnad bara det. Finns så många trädgårdsdrömmar man skulle vilja förverkliga. Ta på rejäla handskar när du ska flytta bärbuskarna, är ju jättehärligt att kunna plocka egna bär:-)

  3. Jamen ja, vad snyggt! Jag suger i mig inspiration som en svamp, även om anläggning av trädgård knappast blir aktuell ännu denna sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *