Picknickväder, tack!

Bloggtorka råder här inne – ute är det dock desto blötare. Regn, regn, regn och blåst. Oavbrutet, dag ut och dag in. Bonden här hemma är snart färdig för psykakuten. Han brukar vara klar med vårsådden vid det här laget och har inte kunnat börja än ens. Ska man tro honom så hägrar nu vid horisonten ett värre nödår än de på 1860-talet. Och visst – jag kan inte minnas att man något år tidigare bara velat tillbringa hela majmånad inomhus på grund av vädret. Varken trädgårdsarbete eller träning lockar – än mindre en picknick.

Foto: H&M

Picknick brukar vara en mycket uppskattad och dessutom helt gratis programpunkt för barnen, och både IKEA:s och H&M Home:s pressbilder får mig att vilja packa picknikkorgen – gärna med just dessa baguetter. Jag älskar stylingen på H&M:s bilder – och jag vill ha allt. Kylväskor, filtar och rekvisita. Men mest av allt  – sol och värme, förstås.

Foto: Ikea / Livet Hemma

0 svar på ”Picknickväder, tack!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *