Nytt på Tallören

Varje vår brukar vi ha med oss något nytt ut till Tallören, som inhandlats i väntan på våren och sommaren. Med i väskorna i år fanns bland annat annat bastupodukter med tjärdoft från Dermoshop. I serien ingår både badsalt, bodyscrub och schampo. Jag passade på att beställa hem kitet redan i vintras när de hade utförsäljning på just dessa produkter.

Inför sommarens middagar på terrassen hade jag också beställt matchande servetter och bordslöpare från H&M Home. Modernt men ändå lite marint tema som matchar de blåa glastallrikarna och de blåa vinglasen. Löparen hittar ni bild på här – jag hade glömt att stryka dem så de fick åka med hem ett varv till innan jag inviger dem.

Foto: Anna

0 svar på ”Nytt på Tallören”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *