Min sommargarderob

För några veckor sedan hade jag ett collage här om vårens trendfärg korall. Åsikterna om färgen var delade – själv är jag såld. I alla fall just nu – ochgärna i kombination med ljustbeige, eller nude. Här är några av mina personliga sommarfavoriter som nu också finns i min egen garderob. Rikers antistress-sandaler är verkligen ett hett tips – bekvämare skor får man leta efter! Jag köpte den här modellen i vitt redan  ifjol, och efter det duger inget annat märke längre.

Foto: Eget collage med bilder från nedanstående tillverkare/egna foton

Örhängen och bikini från H&M, halsband från Pieces (Vero Moda), topp från Only (Vero Moda), sandaler modell Regina från Rieker (finns på Aleksi 13, CipCap, KenkäMekka, Spartoo m.fl.), lack i nyansen ”melon” från Mavala samt läppstift i Maria Montazamis färg från Make Up Store.

0 svar på ”Min sommargarderob”

  1. Hej!
    Hittade precis in till din blogg och hit kommer jag definitivt tillbaka! 🙂
    Jag hittade hit för att jag sökte på ”Fotobok” och såg en skärmdump från boken du gjorde till ”lillebror”. Jag tänkte börja med en första-året-bok till min lilla dotter och jag kan inte bestämma mig för vilket företag jag ska välja. Jag vill ha ett smidigt program för att utforma själva boken men samtidigt få riktigt bra kvalité på boken. Var beställer du dina fotoböcker ifrån?
    KRAM

  2. Jag beställde hem de där sandalerna för ett par veckor sedan men jag skickade tillbaka dem. Gillade allt med dem, men tyvärr skavde de väldigt mycket där mocka möter gummibandet på utsidan av foten. Synd, för annars var de jättebekväma och snygga!

  3. Jag gillar också Rieker, så bekväma och många fina modeller att välja mellan. Jag använder dem också på jobbet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *