Korall i sommar

Ett litet sidospår på temat mode idag. Det har väl inte undgått någon att våren färg är korall (eller vad man nu vill kalla den – kärt barn har många namn). När jag först insåg detta tänkte jag – not in my world it is. Jag håller mig till vitt och beige och jeans. Men sedan insåg jag hur fint den korallröda färgen passar just med vitt och beige – och hur sommarfräscht det är. Så därför, ett collage just på det temat.

Foto: Eget collage av bilder från nedannämnda sidor

Bälte, väska, skor, t-shirt, topp och capribyxor från H&M, jeans från Gina Tricot, nagellack Mavala, solbrillor RayBan, bikini Seppälä, scarf och örhängen från  Lindex.

Vad tycker du om färgen i fråga?

0 svar på ”Korall i sommar”

  1. Njae, jag var nog lite skeptisk till den där färgen i början också. Gillar precis som du mest naturfärger som vitt och beige tillsammans med jeans. Men nån liten detalj i korall kan jag kanske tänka mig, typ en halsduk eller ett halsband. Men inga koralljeans för mig 🙂

  2. Älskar dina modeinlägg! Gillar också färgen på några mindre detaljer. Har dock köpt ett par röda byxor i vår, men de hänger mest i garderoben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *