Häng fram kläderna

I min bloggmapp har jag länge haft en hög med bilder på klädstänger placerade mitt i sovrummet. Jag har dock aldrig hunnit publicera dem här. Igår blev jag påmind om dem när IKEA:s nyaste pressbilder damp ner i inkorgen. Att hänga kläderna (de snyggaste plaggen förstås)  i rummet istället för att gömma dom i en garderob har ju blivit en trend det senaste året och i rätt sovrum kan det vara riktigt snyggt.

Foton: Englas Showroom m.fl.

På IKEA:s bilder har klädställningen har fått en ny kostym med hjälp av ett läderband i ljus cognac. Läderbandet viras runt stången och fästs med lim. Inspirationen är hämtat från gamla ledstänger klädda i läder. Med ett enkelt snöre i natur, det vita mot ett klassiskt snöre i hampa passar bra ihop och på nolltid har du satt din egen prägel på herrbetjänten.
 

Foto: IKEA/Livet Hemma

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *