Fullträff från Carlsberg

Söndag mitt i veckan och jag känner mig som överkörd av ett tåg. Inte för att jag alls firade någon lillördag igår – tvärtom blev det en timmes intervallträning i Kvevlaxskogarna. Efter x antal muggar kaffe kom jag dock till slut igång med att städa huset idag som planerat, och nu väntar bastun före vi går över till grannarna på middag. Och ni får helt enkelt bortse från att det är en kristen helgdag idag, för nu tänkte jag faktiskt blogga om öl. Inte för själva ölets skull, utan för de snygga flaskorna och den snygga förpackningen. Jag är ju som nämts tidigare en riktig sucker för sånt, så när blicken föll på dessa i det stora varuhuset, slank de förstås snabbt ner i köpvagnen. De fyller helt klart sin plats på ett snyggt dukat bryggbord i sommar! Som konstaterats förut – di danske kan.

Foto: Carlsberg

0 svar på ”Fullträff från Carlsberg”

  1. Ja, skulle jag mot förmodan någon gång bli en öldrickare eller få för mej att smaka på den enligt mej avskyvärda drycken så skulle det definitivt vara den här. Snyggt.

  2. Håller med dig! Fin är den! Jag är ingen storkonsument på öl. Efter att min man smakat på ölen, mena han att jag t.o.m. kunde tycka om just denna sort. Lär vara mild i smaken. Kanske det får bli en bastuöl till helgen. Det står en i kylen och väntar på mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *