Tävla med MIKA Design – AVSLUTAD!!!

Alla ni som gillar att baka ska passa på nu. I samarbete med MIKA Design lottar jag ut antingen ett bakset för antingen macarons eller whoopies, vilket vinnaren själv sedan önskar. Värdet på båda seten är cirka 50 euro/ 495 sek. I seten ingår silikonmatta, dekorationssprits från Lékue samt en receptbok. För att delta i tävlingen ska du lämna en kommentar till detta inlägg där du berättar vilket set du helst vill vinna och varför. Om du dessutom går in och gillar MIKA Design på Facebook får du dubbla vinstchanser. Tävlingen pågår fram till nästa fredag, den 27 april, kl.18.00. Lycka till!


 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!!!

0 svar på ”Tävla med MIKA Design – AVSLUTAD!!!”

 1. Om jag vinner vill jag gärna få baksetet för Macarons för jag gillar att baka och har inte testat att baka macarons så det skulle vara kul att få prova baka.

 2. Oj vad jag skulle vilja vinna ett bakset för Macarons. Gillar att baka, men har inte kommit mig för att testa dessa ännu. En sånt här kit kunde säkert hjälpa mig på traven lite grann. 🙂

 3. Jag vill vinna whoopies settet, passligt små bakverk som jag gärna vill prova på. Det jag mest vill vinna för är spritsen.

 4. Om jag skulle vinna skulle jag gärna ta whoopiesättet, därför att dom går att göra i massor av smaker och på det viset kan man variera bakandet mera =)

 5. Whoopie-setet skulle få det bra hos mig och min familj! Det är kul att baka med barn men det gäller att man har bra grejer att jobba med. Med sprits och matta tror jag vi skulle kunna få både snygga och goda resultat!

 6. Åh vilken härlig tävling !!
  Jag har länge suktat efter ett macaron set så nu hoppas jag på massvis med tur !
  Självklart gillar jag på FB – Michaela Johannesson

 7. Hejsan!
  Jag skulle vilja vinna baksetet för Macarons för att jag skulle ge det till en kär och omtänksam vän som bakar till mig ibland, då jag själv tyvärr inte kan baka mer på grund av sjukdom.
  Gillar på Facebook!
  Hoppas!

 8. (Sjunges till Baloos ”Jag vill va som du”
  – och, jag tar för givet att alla bakar bättre än jag 😉
  Oh whoopie-doo,
  jag vill ju va som du-u-u,
  vill kunna baka bra, varje da, du-u-u
  Det vill jag nu-u-u
  en sån som ja-a-ag
  vill lära sig bli en bagerska-a-a.

 9. I sommar ska vi under några helger prova på att driva sommarcafé i mina föräldrars ladugård. Det skulle ju passa helt fantastiskt bra att kunna bjuda våra gäster på dessa söta små godbitar!
  Jag skulle helst vilja ha setet för macarons.

 10. Åh,jag hoppas på settet för Macarons då jag aldrig bakat dessa men är så sugen! Har dessutom köpt en bok om just Macarons :)Vill såå gärna vinna har försökt förut men aldrig haft tur hoppas det blir min tur nu! Gillar redan MIKA Design på fb sen en tid tillbaka 😉

 11. jag gillar sedan länge Mika på Facebook… 🙂
  Om jag vinner vet jag faktiskt inte vilken jag vill ha! Måste man välja? Skulle jag vinna vill jag att ni skickar en av dem, så får det bli en överraskning för mig. 🙂
  Macarons har jag bakat mycket, och jag älskar dem!
  Whoopies har jag ännu inte testat men är sjukt nyfiken!

 12. Underbar tävling! Gillar redan Mika Design på Facebook. Jag vill absolut vinna whoopies-setet, då jag nyss såg en perfekt recept på såna där man skulle använda banan och kola som jag vill testa. Jag håller dessutom på och fnular lite på en idé att göra dem mer matiga för att stoppa i sommarens picknickkorgar. 🙂

 13. Hej!
  Gillar Mikadesign sedan länge på facebook! Jag skulle vilja vinna macaronsetet. Jag bakar de ganska ofta, de blir fina, hela, får fötter. Men får alltid olika storlekar och det gör mig galen! Tror detta set skulle vara perfekt för mig, då vet jag att de alltid får samma storlek 🙂

 14. Är jätte gärna med på denna tävling, gärna macaron setet. Ger det till min dotter som älskar att baka 🙂
  Gillar Mika design sen länge
  MVH Camilla Thåström

 15. Hej!
  Gillar redan på fb. Skulle jag vinna vill jag ha
  Macaronssetet för jag har aldrig provat att baka dem,men det ser väldigt läckert ut. Mycket spännande man kan hitta på…

 16. hej önskar vara med och tävla om jag blir den lycklige så väljer jag Whoopies set skulle vara roligt att testa
  Titti skarp
  gillat på fb innan

 17. Gillar!!! Skulle bli så glad om jag vann macronskittet, har tvillingtjejer som ÄLSKAR att baka och nu stundar snart konfirmation för dem, att de då skulle få bjuda gästerna på sådana hemmagjorda läckerheter skulle vara sådan LYCKA för dom!!

 18. Detta ser ju nästan för bra ut för att vara sant,
  En matta som får macaronerna att se ut likadant!
  En sprits som förenklar och recept som fungerar…
  Aldrig mer på misslyckade macaroner jag funderar!
  Nu ska det bakas och bjudas på fest,
  för nu blir macaronerna som allra bäst!
  Gillar Mika och Hoppas så det gör ont på denna vinst! Vore hur underbar vinst som helst inför sommarens alla mysiga mammafikor! 😀

 19. Klart jag gillar MIKA på FB! Kanontävling! Jag skulle vilja vinna Macaron-setet så att jag kan överraska släkten med perfekta macarons som avslutning på brunchen i år!

 20. Ett whoopies set hade varit helt perkeftet här då jag tänkte göra whoppies till dotterns kalas här om en månad =) Inbjudna blir hela dagis så det lär bli en del whoopies och set set hade gjort det mkt lättare =)
  Gillar såklart på Facebook oxå =D

 21. Gillar redan Mika ! Om turen finns med mig så vinner jag gärna Macarons setet, skulle passa nu när man ska göra såna godingar till bröllopet som ska vara i Juni 🙂

 22. Jag vill sååå gärna vinna macarons-setet. Har gått och drömt om det länge nu och vill så gärna ha det. Har provat att göra dom på fri hand men det blir ju inte så bra…

 23. Gillar redan på facebook.
  jag skulle vilja vinna macaronplattan för att jag har velat ha en sådan så himla länge nu men har inte råd att köpa mig en.

 24. Vilken härlig tävling!
  jag vill gärna vinna macaronplattan,för jag har tänkt köpa en sån….gillar också på fb naturligtvis! 🙂

 25. Jag vill gärna vinna ett whoopieset att glädja min äldsta dotter med. Gillar Mikael design sen tidigare 🙂

 26. Ääääälskar macarons…testbakat en gång med mindre lyckat resultat…behöver alla hjälpmedel:)

 27. Om jag vinner skulle jag vilja ha macaronsettet, har aldrig testat att göra dom eller ens äta macarons men gillar att baka så det skulle vara jätte kul att testa. Gillar även på FB.

 28. Hej, jag är gärna med! Jag vill helst vinna whoopies för att de verkar vara en höjdare att bjuda på och föll mitt öga i smaken! 😉 Spritsen verkar vara perfekt till mig då jag annars kladdar till det rejält.
  Jag gillar sen tidigare mikadesign.se på fb. (Anna Karlsson)
  Mvh Anna
  kontaktmejl:
  playnsee [ a t ] hotmail [ punkt ] com

 29. Whoopiesetet vore nåt för mig! Inte för att jag någonsin har gjort whoopies, eller ens vet vad det är, men det SER bra ut! Dessutom skulle jag ju så hjärtans gärna vilja ha en såndär sprits. Tror liksom att allt skulle bli lättare då…

 30. Whoopie setet skulle vara intressant att testa! Gillar att baka och testa på nya recept så det vore kul att vinna! 🙂 gillar på fb!

 31. Skulle turen komma till mig väljer jag gärna whoopie set. Har inte bakat whoopies tidigare men nån gång skall väl bli den första!

 32. Älskar att baka!! Det förgyller fikastunden för alla med både något gott för gommen och en skön stund för kroppen!!
  Setet med macaronplattan skulle göra köket komplett och spritsen sätter extra knorr på bakverket.

 33. Åh, vill vill VILL vinna! Väljer i såna fall setet för macarons, som jag tänkt prova på att baka men har aldrig kommit till skott. Whoopies vet jag inte ens vad det är om jag ska vara ärlig. Gillar på fb.

 34. hej,har aldrig prövat på nåndera,Macarons har jag smakat på men inte Whoopies, så ifall jag har turen att vinna så skulle jag välja Macaron settet…

 35. Gillar Mika Design på Facebook sedan länge. Vill gärna vara med på er tävling. Om jag vinner skulle jag gärna vilja ha WHOPPIES.

 36. jag har testat macarons, och det var nog inte riktigt min grej – så jag vill gärna vinna whoopies setet. Lite större kakor än macrons är min grej 🙂

 37. Jag gillar att baka macarons men får de aldrig lika stora så det brukar bli att pussla lite så en macaron matta hade varit perfekt. Gillar även Mika på FB.

 38. Hej!
  Åh vad glad jag skulle bli om jag vann whoopie-settet! Mika design gillar jag redan på fb.
  Nu håller jag tummarna och hoppas på tur!!! Nån gång ska det väl ändå bli min gång =)

 39. Om jag skulle ha de enorma turen att vinna denna tävling skulle jag önska få wohoopie-settet. Jag älskar att baka och än mer att äta goda kakor, och whoopies har jag ännu inte vågat testa 🙂
  Gillar redan MIKA design på FB, Desirée Larsen.

 40. Skulle gärna testa på Macarons. De är så fiina. Har läst att måga vågat sej på dem men inte jag. Med dessa hjälkpmedel kanske jag till och med lyckas..;) Gillar MIKA på FB!
  -Lotta-

 41. Om man mot för modan skulle ha turen att vinna, så vill jag helst få Woopissetet. Har länge kollat in spritsen så hoppas, hoppas att man skulle ha tur och vinna den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *