Pimpa klockan

Idag blir det ett litet sidospår på temat smycken. Annica med finfina bloggen Annixen, skrev för någon vecka sedan om trenden med att pimpa sin armbandsklocka med massor av armband. Jag tycker också att det är jättesnyggt.

Självklart behöver det inte vara några dyra smycken – det går lika bra med bling bling från H&M som med Efva Attling – eller en kombination av dem. Jag gillar både guld och silver och kombinerar dem gärna.

Bilder: via Pinterest

Min nuvarande klocka i silver från Guess börjar dock vara ganska illa medfaren. Borde man sätta upp en ny på önskelistan kanske, så här när Morsdag närmar sig…? Här är några riktigt snygga klockor och armband, helt i min stil.

Foto: Eget collage av bilder från bl.a Guess, Efva Attling, H&M, Calvin Klein, Humanity/Good Works, Fossil, Michael Kors m.fl

0 svar på ”Pimpa klockan”

  1. Helt i min smak oxå.. :)Jag ”pimpar” min silverklocka till vardags med mitt nomination som bara har en länk med två guldhjärtan. Enkelt och snyggt! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *