Pavlova med lemoncurd

Att både jobba och vabba samtidigt som frilansare är ingen lätt ekvation, och det har varit en grym vecka. Nu är Amadeus tack och lov så gott som frisk efter fem dagar med feber – själv är jag dock desto mer utmattad. Kände ändå att jag ville göra något konkret kreativt idag efter att ha suttit framför skärmen och kämpat några timmar, så jag bestämde mig för att testa Morbergs Pavlova-recept med lemoncurd , som jag länge velat pröva.

Jag vet inte varför jag dragit mig så länge för det – det var ju piece of cake, bokstavligt talat. Inte jobbigare än någon annan dessert eller tårta alls – och hemlagad lemoncurd går inte att slå – jag lovar. Som tur är blev det en del över och den står sig ett par veckor i kylskåpet. Passar jättebra både till scones, glass eller frysta bär! Receptet finns här.

Foto: Anna

Nu blir det en PW här före fredagsbastun och Let´s Dance. Imorgon är det dags för 80-talsfest här i kustbyn. Någon som vill se outfiten kanske *blink blink* ? Ska vi säga tio kommentarer på detta inlägg så har vi en deal?!

0 svar på ”Pavlova med lemoncurd”

  1. Ja-a om jag skulle försöka se det så att det är kreativt att baka, om ngt skall dekoreras är det ju det men då är det ju så synd att genast förstöra kreationen genom att äta den. Jag skulle så gärna kunna baka vackra godsaker, men tar för givet att jag skall misslyckas så jag ids inte försöka…
    Party looken måste visas upp!!!

  2. Ha!!! TIO!!!! Måste prova att göra lemoncurd, har annars pippi på citronpajen som du satt upp receptet på här ngngång, Yammie.

  3. Vill absolut se bilder från gårdagen Anna 🙂 Synd att vi inte slapp, men möhippan var också otroligt skoj 🙂 Kanske det blir någon fest snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *