Påsk 2012

Påsken går mot sitt slut och här kommer ett litet bildregn från vår helg.
Vi har ätit massor med god mat och vi startade helgen redan i torsdags med dessa helt fantastiskt goda lemon curd-cupcakes från det lokala konditoriet. Köptips på dem, om de ännu finns att fås efter helgen.


 
Barnen hade maskerad på dagis – därav morrhåren på den muffinsfrossande haren.
 

 
Påskdukningen på fredagkväll gick i pastellrosa…

 
Min blivande svägerska Jessica samt min kusin Johan, som var hemma från Åland.
 

Vi passade på att ta en runda tillsammans och på kvällen avnjöts lamm, tapas och till dessert…

…Mannerheims äggtoddy, som Jonas fixade ihop.

 

På lördagen var det traditonsenligt häxande på programmet – vilket tog halva dagen innan vi rundat alla släktingar. Här, en utmattade och trött liten påskhare med kaffepannan full av godis. I andra handen en liten skogsmaskin som fanns i påskägget som låg på trappan på morgonen.

På lördagkväll var det påskbrasa vid hamnen i byn. Fint väder och mycket folk.

 

Foton: Anna

Antonia i väntan på grillad korv. Lagom smutsig efter att ha lekt i skogen hela kvällen.

Igår bjöd mamma på påskmiddag och helgen skulle egentligen ha avslutats hos goda vänner norröver idag, men Amadeus fick feber igår kväll så det blev inställt. Eftersom vi ändå haft mycket program de andra dagarna så skadar det inte med en lugn hemmadag idag, eftersom två tuffa veckor med mycket jobb och andra åtaganden väntar.

0 svar på ”Påsk 2012”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *