Metalliskt

Av kommentarerna att döma verkade det vara uppskattat med lite blingbling och glitter, så här kommer nu även ett inredningsinlägg på temat. Eller ja, i alla fall metalliskt. Det är nämligen något jag faller som en fura för, och speciellt Tom Dixon-lampan, som syns på ett par av bilderna nedan, är en favorit. Kombinationen av metalliskt, trä och vitt tilltalar mig – mycket. Och av någon anledning är jag speciellt svag för just koppar.

Bilder: Bo-Laget samt via Pinterest

0 svar på ”Metalliskt”

 1. Hej Anna!
  Vilka inspirerande bilder.
  Jag undrar om du vet var de bruna stolarna på bilden med apelsinerna kommer ifrån?
  Tacksam för svar.

 2. Jag älskar bling både i inredning samt på armen 😉 Så mycket fin inspiration. Jag är ju på jakt efter ny klocka och några nya favoriter fick jag genom inlägget nedan.
  Tack för fin kommentar samt länk!
  Kram
  a.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *