Industrikök – fast hemma

Det hör inte till ovanligheterna att jag brukar lovprisa tidningen Plaza Interiör, som är min absoluta favorit då det gäller inredningstidningar. Omslagsbilden från förra numret valsade runt i bloggvärlden mer än vanligt, och jag sällar mig, sent omsider, till skaran av beundrare.

Foto: Plaza Interiör

Detta industriella kök föll även mig i smaken – men det är Eames-stolarna som sätter pricken över i:et och fulländar det hela.

Nedan ytterligare några exempel på kök i den industriella stilen. Jag gillar verkligen kombinationen av metall, trä och betong. På den nedersta bilden är det installationen av glödlampor som tilltalar mig mest.

Foto: Sköna Hem

0 svar på ”Industrikök – fast hemma”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *