Gult gånger två

Här kommer ännu ett inlägg på temat gult – eller åtminstone påskgult. För första gången i mitt liv har jag nämligen satt gula fjädrar i påskriset – men bara det i hallen. Eftersom den går helt i vitt och svart annars och det ändå stod en gul narciss på byrån där, så fick det gå med gula fjädrar för en gångs skull också. Vita hade förmodligen försvunnit mot den vita väggen, och tack vare narcissen blir det nu en röd gul tråd i rummet.

Igår bakade jag även minicupcakes som försågs med påskgul frosting. Amadeus ska ha knytkalas på sitt dagis på skärtorsdag och han ville ha muffins med sig. Minimuffins räcker gott och väl åt treåringar och ännu mindre barn, så sådana fick det bli. Det blev Leilas chokladcupcakes och en egenkomponerad frosting med apelsinsmak.

Foto: Anna

0 svar på ”Gult gånger två”

  1. Si, så fint det blev med gult mot den svarta vasen. Jag satte faktiskt gula i riset på trappan också, med lite vita och svarta.. Men lite gult har jag även inomhus i form av några glas- och porslinsägg och en gul narciss, det är ju trots allt påsk.. 🙂

  2. Fint ! Choklad cupcakesen ser smarriga ut, synd att inte föräldrarna också får delta i knytkalaset 😉 Här har vi med Alvar bakat kokosbollar som han önskade att ta med sig. GLAD PÅSK !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *