Glass och maräng – homemade

Inspirerad av ett recept på hemgjord hallonglass, som fanns i en tidning jag köpte före påskhelgen, samt av bland annat den här fina bilden från CaisaK:s blogg, gjorde jag både egen glass och egna maränger i helgen.

Hallonglass och maränger i både vitt, rosa och chokladbrunt. Gott var det, men konsistensen på glassen blir ju inte den bästa när man inte har glassmaskin. Kanske man borde önska sig en sådan till Kitchen Aiden, nu då Mors Dag närmar sig *blink* ? Marängerna blev i alla fall perfekta, tack vare favoriten Anna Bergenströms recept. Ni hittar det i den här boken.

Foto: Caisa K och Anna

PS Fler bilder av Caisa K:s fina påskdukning hittar ni här.

0 svar på ”Glass och maräng – homemade”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *