Boktips

Här kommer några snabba boktips. Fjolårets tvåa i Sveriges Mästerkock, Jennie Benjaminsson,  driver bloggen Kalasgott. Nu finns även hennes första kokbok med samma namn ute i handeln. Årets vinnare Sigrid fick ett bokkontrakt som pris och även hennes bok, Spisvärme, finns att klicka hem allaredan. Dessutom kanske den här boken, Vardagsfest, kunde vara något. Bokens ges ut av självaste Ikea och finns på varuhusen från och med april. Enligt deras blogg Livet Hemma är det en inspirerande bok om konsten att gilla veckans alla små dagar. Den innehåller, förutom en massa fina bilder, roliga tips för alla slags dukningar och goda recept för årets olika kalas.

Foto: Eget collage av bilder från ovanstående länkar

0 svar på ”Boktips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *