Vår i luften

Välkommen mars!

Den här tiden på året har jag tulpaner på köksbordet hela tiden. Varje gång jag veckohandlar köper jag en ny bukett och med lite tur håller den en hel vecka. De bidrar till vårkänslan, som onekligen ligger i luften även här nu med finvädret och takdroppet. Man blir ju dock lätt avundsjuk när man ser bilder från södra Sverige, såsom den av prinsessan Estelles första vagnpromenad häromdagen – ingen snö alls i Stockholm verkar det som. Så tack, det räcker här nu också.

Foto: Anna

Ikväll dras vinnaren i Konglomerat-tävlingen, så ni som inte ännu deltagit hinner ännu idag.

PS Såg nyss att bloggen bara är två följare från tresiffrigt antal via Bloglovin´. Blir det jämnt 100 till helgen så utlovas en ny tävling då!

0 svar på ”Vår i luften”

 1. Hej!
  Tittar in här för första gången och tycker du har en underbar blogg!!
  Älskar före-efter bilder, har just tittat igenom alla dina inlägg i det ämnet:)
  Ha en bra dag!
  Kram Pernilla

 2. En precis likadan bukett står på vårt köksbord, den har dock hängt med en hel vecka så den börjar ha gjort sitt;) Tulpaner är nog ett måste den här tiden på året!

 3. Jag har rensat bland mina bloggar på bloglovin och skulle lägga till dig, och ser till min förvåning att jag träffade jämt 100! Fin blogg har du!

 4. Hej
  Här i Halland sitter jag och funderar som bäst på att plantera ut lite penseér….
  E lite less på tulpaner och köpte därför en blå hortensia denna vecka.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *