Strikt påsk i gult och svart

Det har ju varit en del diskussioner om trendfärgen gult här de sista veckorna och många verkar ense om att den går bort i längden. Vill man ändå släppa loss några dagar om året och frossa i gult så är det väl under påsken man ska göra det. Att kombinera det gula med svart, och kanske grått, ger ett strikt och lite grafiskt intryck som jag gillar. Ett inspirationscollage på temat, varsågoda!

Foto: Eget collage av bilder från nedanlänkade sidor

Uppifrån vänster och nedåt: Gula äggvärmare (finns också i svart), servetter, kökshandduk, ljus och löpare från H&M Home, ägg att hänga i riset från Ellos, skålar, tallrikar och Mariskool från Iittala / Hobby Hall och brödkorgar i tyg från H&M Home.

När vi ändå är inte på det gulsvarta temat måste jag också få visa den fantastiska dukningen som Caisa K visade på sin blogg igår. Fler bilder hittar ni här.

Foto: Caisa K

Häftigt eller hur?! Jag är i alla fall imponerad, men det är förstås ingen hemlighet eller nyhet att Caisa K är otroligt duktig och har ett öga som få.

0 svar på ”Strikt påsk i gult och svart”

 1. Jag håller inte alls med. Gult är inte bara för påsk, det är en året om färg. För tillfället har jag gult som accentfärg i arbetsrum och gästwc. Tycker det är så fräscht och fint. Dessutom väntar jag på en gul mariskooli som jag just köpt 🙂

 2. Hej!
  Jag undrar skåpet som man ser i bakgrunden, vart har du hittat det?
  jag är ute efter något liknande så tips mottages tacksamt.
  Förövrigt var det en jättefin dukning.
  Vad glad man blir av den gula färgen.
  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *