Narcisser och fredag

Roligt att gårdagens trädgårdsinlägg var uppskattat! Själv har jag inte brist på inspiration och idéer – dock tid och energi. Denna sommar lär det inte bli mycket gjort i vår trädgård, av olika orsaker.

Men vi fortsätter ändå på samma tema här idag – nu blommar de första narcisserna vid trappan nämligen. Snötäcket ligger ännu tjockt men det finns ju en gräns för hur länge man orkar titta på den bruna ljungen också, som stått där sedan hösten. Det åtgärdades alltså häromdagen med ett besök vid det gröna varuhuset. Hade hoppats hitta vit krokus men icke. Och även om jag tycker att gult är fult, så är det visst sommarens modefärg…

Digert program denna fredag för min del, men bara alla intervjuer är undanstökade så tar vi helg. Skönt. Happy friday!

Foto: Anna

PS Eftersom jag inte hunnit blogga i den takt jag velat, och i den takt som den sprängfyllda bloggmappen skulle kräva, har jag nu tidsinställt ett antal inlägg som kommer att dyka upp här under helgen. För ovanlighetens skulle kommer det alltså inte att vara tyst här under lördag och söndag, så kika gärna in!

0 svar på ”Narcisser och fredag”

  1. Hej!
    Vill bara säga hej och ge dig massor av beröm för din fina blogg. Sen har vi samma smak du och jag och det tillför ju mig en hel del!!
    Fina bilder, bra variation och stilrent!! Mycket bra!
    Trevlig helg önskar jag dig! / Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *