Leila´s General Store

Nu i veckan öppnades ju Leila´s General Store och det har väl knappast undgått någon. Det verkar som att tiotusentals kunder hängde på låste när webbshopen skulle öppnas, eftersom den på grund av överbelastning kraschade nästan direkt. Den låg sedan nere rätt länge och folk hade också problem med att komma in på sidan på grund av att det sedan krävde en tömning av cachéminnet på datorn.

Leila´s amerikanskfranska stil är inte min kan jag ju säga, men den har onekligen sin charm. Jag är imponerad av utbudet och mängden produkter, men hade förväntat mig mer just på temat cupcakes, som hon ju är känd för. Fler fina muffinsformar och sådant. De som kanske ropade mitt namn högst var väl de här med traktormotiv, med tanke på min lilla bondson som fyller fyra i sommar och som bara har ett enda stort intresse – traktorer.

Foton: Skärmdump samt eget collage av bilder från Leila´s General Store

Han ger inget för varken Blixten McQueen eller osmakliga piratmotiv, så då är det inte lätt att hitta kalasdetaljer som passar. Men nu har jag alltså gjort det. Tack Leila för det!

 
 

0 svar på ”Leila´s General Store”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *