Fabriken-tema: Min stil

Fabrikens tema denna gång är kort och gott ”Min stil”.

Att åskådliggöra min stil med egna bilder är dock inte det lättaste, eftersom det jag ser som min stil idag inte genomgående är den samma som vårt hem är inredd i. Min stil förändras med tiden, med trenderna och med de influenser man får från olika håll. Att sammanfatta den i några ord är svårt, men skulle jag ändå göra ett försök så skulle det bli minimalistisk, nordisk, ljus, trären och stilren med inslag av naturen. Löv, kvistar, vass, gräs, insekter  är sånt som jag gärna plockar in för att lätta upp det minimalistiska. Typografi, grafik och fotografi är det jag brinner för – vilket också syns i form av massor med illustrationer, förstoringar och texttavlor.

Fick jag göra om allt skulle jag välja en helt vit bas med inslag av trä och svarta detaljer. Black, white, wood. Och så lite metall – eller industrikänsla – ovanpå det. Ett bildsvep från hemmet, där det som bäst möter dessa mål, lyfts fram.

Foto: Anna

0 svar på ”Fabriken-tema: Min stil”

  1. Your home is so beautiful, Anna! I love all the details in your home. I´m happy you just became a member on Stylizimo, so you can inspire us with your wonderful home… <3
    Have a lovely day!
    Nina x

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *