Badrumsinspiration

Igår var det sex år sedan vi flyttade hit till Sandholm. Lika lång tid har vi ägnat åt att fundera över den kommande renoveringen av bastun och badrummet. Och vi funderar ännu. Det är tre mindre rum som nu alla är åtskiljda av tegelväggar och vanliga dörrar: omklädningsrum, duschrum och bastu. De ska förenas till en öppen helhet sedan, och till denna kommer ännu ett utrymme som tidigare hörde till hallen/farstun, men som byggdes bort då den renoverades för två år sedan. Det utrymmet är för tillfället någon form av ”ingemansland” – en köldbrygga utan värme som man går igenom varje gång man tar sig från hallen till duschen. Hur mysigt? Nej, inte alls.

Foto: Bo Bedre

Hur det hela ska se ut på insidan har vi ganska klart – det vi funderar på är om vi ska ha någon ny utgång direkt från bastun, till en ny tilltänkt uteplats på den sidan av huset, där vi har kvällssol. Och hur vi ska göra med pannrummet, som ligger bakom bastun, och som blir lite överflödigt efter att fliscentralen, som nu byggs, står klar.
Vi funderar väl vidare. I inspirationsmappen hamnar definitivt dessa bilder från Bo Bedre. Helt i min smak. Ja, förutom den fula blomkrukan då.
PS Imorgon utlovas ett efterfrågat inlägg på temat trädgårdsinspiration!

0 svar på ”Badrumsinspiration”

  1. Man hittar så mycket snyggt hela tiden, så man skulle ju vilja bygga om varje månad.. Å det kan man ju inte 🙁 Undras när man blir nöjd..??! Å vi har bott 1,5 år i huset.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *