Tävlingsdags

I samarbete med webbshopen Konglomerat blir det nu en lite tävling här på bloggen!

Ni som vill tävla kan välja er egen vinst bland följande tre produkter:

”House Doctors tavla ”Löv”, House Doctors tavla ”Trollslända” , eller två valfria minimaxi Reisenthel-kassar.

Ni kan titta närmare på produkterna i webbshopen. För att delta i tävlingen lämnar man en kommentar till detta inlägg och skriver samtidigt vilken av produkterna man helst vill vinna. Tävlingen pågår en vecka, det vill säga fram till torsdag den 1 mars kl.18.00.

Inte nog med detta! den som gör en beställning som överstiger 30 euro hos Konglomerat, får även ett ”Glow-ljus” på köpet. Ange koden ”Sands Drömmar” som meddelande vid köp och även önskad färg på ljuset. Alternativen ser ni här nedan. Erbjudandet är i kraft en vecka, dvs till och med den 1.3.2012.


Lycka till!

0 svar på ”Tävlingsdags”

 1. vilken fin och intressant blogg! 🙂 man blir så inspirerad! Jag vill gärna ha ”lövtavlan” ifall jag vinner 😉 ha en trevlig kväll!

 2. Lättpåverkad som jag är så har jag ju börjat gilla trollsländor nu också *surprise, surprise* så den tavlan skulle jag nog lätt hitta en plats åt här hemma! Jättefina vinster!

 3. Trollsländan är nog hur tjusig som helst, sä den får gärna flytta hem till mej. Har sett på den flera ggr inne hos konglomerat.

 4. Har aldrig varit med i någon blogg-tävling förut men med såhär fina priser känner jag att det är dags! Lövtavlan skulle sitta som en smäck!

 5. Som vanligt lika inspirerande bilder, och självklart vill jag passa på att vara med och tävla. Jag har ju oxå en svaghet för trollsländorna, så den skulle sitta fint på min vägg. Ha en skön helg!

 6. Hej!
  Tjusig blogg du har, massooor med inspiration!!
  Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag välja House Doctors tavla ”Trollslända”. Har en ”grej” för just trollsländor.
  Trevlig Fredag!!

 7. Jag gillar lövet, så givetvis vill jag vinna den tavlan! Och vinner jag inte så tackar jag för länken till webshopen… 🙂

 8. Jag hoppas på tur så jag kan få hem den där tavlan med sländan. Jag höll i den på Säde för ett tag sedan, men lade den tillbaka på bordet. I går åkte jag dit igen för att köpa den, men då fanns det inga sådana tavlor kvar längre.

 9. Trevligt ! Visste ej att denna webbshop fanns ! Gillar att shoppa i närregionen ! Ogillar grymt plastkassar ! Därför önskar jag kassar.

 10. Flera bloggar jag brukar kolla in så har alla din blogg under ”bloggar jag följer” så jag måst kika in och så hittar jag en tävling, javisst vill jag va med 🙂 Vad jag vill vinna – kassar passligt små att ha i fickan tills behovet finns.

 11. Är jätte gärna med och tävlar, trollsländstavlan tilltalar mig mest 🙂
  Du har en väldans fin blogg, besöker den titt som tätt 🙂
  ha en fin måndag,

 12. Vill gärna vara med i tävlingen, om jag skulle ha turen på min sida skulle tavlan med trollsländan bli bra! Tack för en inspirerande blogg!

 13. Hejsan. Här ligger hela familjen sjuka i influensa så en House Doctor tavla ”Löv” hade verkligen muntrat upp. 🙂

 14. Lövet – så känns det nu; nervigt. Så fin bild att hänga i mitt djungelrum. Tack för din trevliga blogg

 15. Ååååå, den med trollsländan är ju bara så fin! Skulle passa perfekt över mitt skrivbord….. Och så fyller jag år snart med;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *