Sovrumsdrömmen

Drömmen om ett ”nytt”, mer avskalat, rufft, och ljusare sovrum med inslag av den industriella trenden lever vidare. Här har jag ringat in känslan jag skulle vilja få till där inne. Det kanske är tur för någon att jag inte bara råkar ha en heldag ledigt nu, för den skulle jag i så fall ägna åt att måla över de lattefärgade tapeterna där…

Foto: Eget collage av bilder från nedanstående leverantörer

Tavlor från RUM21 och Therese Sennerholt, ljus från H&M Home, bordslampa från Ikea, bäddset, kudde, pläd samt förvaringskorg från H&M Home, filtpallar från Hobby Hall, sljuslsinga från Granit och sladdlampa från CO.

 

0 svar på ”Sovrumsdrömmen”

 1. så mycket fina saker.
  den där sladdlampan – är det den från Clas Olsson?
  den är ju så fin så jag tror jag dör.
  ska jag köpa flera stycken av och hänga upp i stugans träd.
  och kanske nån här hemma 😉
  och de där pallarna. aaah!
  tack för all inspiration! väldigt mycket fint!
  ulrika

 2. Gillas självklart här oxå! 🙂 är så glad att jag hittade din blogg. Får så mycket inspiration från dig. Tänkte besöka Granit då jag åker till Sthlm i mars.. Den butiken skulle jag inte ha vetat om om inte du ”nämnt” den.. 😉 Ha en bra dag!

 3. Kollade genom lite gamla trädgårdsbilder du hade här på bloggen.. Vore kul om du berättade varifrån du får idéer och inspiration? Vi har ett helt trädgårdsprojekt framför oss..:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *