Sländor

Fjärilar har ju varit på tapeten i några år nu – på kuddar, tavlor och så vidare. Insekter överlag har ju blivit något av en inredningstrend, och just nu tycker jag mig se sländor överallt. Här är ett urval produkter med sländmotiv.

Beige kudde och liten tavla från Ellis Corner, ljusa kudden från Zelected by Houze, stora tavlor från Inreda.com samt från Hagendornhagen. Deras tavlor finns bland annat hos Perlan Living.Muggarna minns jag tyvärr inte var jag hittade.

Foto: Eget collage av bilder från ovanlänkade sidor

0 svar på ”Sländor”

  1. Jo, jag har reagerat på trollsländornas invasion jag med! 🙂 Först var det ugglor, sen fjärilar och nu trollsländor. Undrar vad som kommer näst? Måsar och kråkor kanske 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *