Schlagerdrink – back from the 80´s

Det är verkligen inte varje helg det blandas drinkar i det här huset längre. Men är det schlagerkväll så är det! Det blev en giftgrön 80-tals favorit. Någon som kan gissa vad det är i glasen? Ja, jag drack ju inte drinkar ännu på 80-talet, så det är min ursäkt. Jag får helt enkelt ta igen det jag missade då *blink*.

Foto: Anna

De fina glasen med silverpärlor på fick vi i bröllopspresent av Jessica, och jag älskar dem. Tyvärr har några gått sönder med åren och vi har nu bara de här två kvar. Jag har letat genom hela stan efter nya likadana, men utan resultat. Om det mot förmodan är någon som sett sådana här glas så hojta till, tack!

Men nu, nuuuu kööör viiii!

0 svar på ”Schlagerdrink – back from the 80´s”

  1. När vi var i Österrike -87 eller -88 drack vi dessa drinkar med pisang ambon, där kallades dom: Banana Longdrink! Kärt barn har många namn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *