Runeberg och slapp valdag

Slappa söndag. Jag hade tänkt springa en mil på banan i Botniahallen idag, men det fick jag glömma eftersom hallen var stängd för allmänheten just idag. Ute har det varit -20 och blåst 6 m/s, vilket motsvarar -30 enligt vindavkylningstabellerna. Det var med andra ord varken tal om löpning eller skidning utomhus.  Så det enda jag gjort idag är att rösta i presidentvalet, ätit en Runebersgtårta – eftersom det även är Runebersgdagen idag – tagit en promenad samt hälsat på lite släkt och fixat middag. Inte ens egna Runebergstårtor har jag bakat i år – det har inte funnits tid före idag, och då hade jag redan köpt hem så det kändes onödigt.

Foto: Anna

Det blev en bild med köpetårtan i år, omgiven av rosa glasyr, rosa mugg, rosa duk och rosa tulpaner. Nej, jag är inte något fan av rosa. Men hey, Valentine´s coming up! Här hittar ni fjolårets tårtor och receptet, om ni så önskar.

EDIT: Herregud vad trött jag blir på de där svarta grenarna nu på gardinerna. Imorgon ska nya, helvita upp, basta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *