På sängbordet just nu

Ååh, det finns så mycket bra jag skulle vilja läsa just nu, men tiden räcker inte till. Så jag prioriterar just nu bort all skönlitteratur, för att hinna med sådant som känns viktigare. För tillfället ser högen på sängbordet ut så här.

Nederst ligger några böcker som jag borde hinna plöja igenom de närmaste veckorna för att färska upp minnet inför kursen jag ska hålla i början av mars. Mycket av det jag hann lära mig som redaktör har fallit i glömska, och så finns det förstås mycket nytt att lära sig också.

Men oj vad jag älskar det. Varför, varför var det ingen som kunde tala om för mig när jag gick i högstadiet att det fanns ett yrke som heter grafisk formgivare???

Sanna Ehdins böcker har jag alldeles nyligen fått upp ögonen för. Sent ska syndaren vakna, haha. Jag har läst en av dem och har tre som ligger och väntar, liksom en av Mia Törnbloms böcker.

Foton: Anna

Självfallet finns det några inredningstidningar bredvid sängen också. Senaste Plaza har jag redan bloggat om men den överträffade verkligen förväntningarna och jag kommer därför att återkomma till den och lite av innehållet längre fram.

 

0 svar på ”På sängbordet just nu”

  1. Ja du, jag ställer mig samma fråga. Varför fanns det ingen som pratade om kreativa utbildningar överhuvudtaget på den tiden? Själv var jag inne på att bli kläddesigner i högstadiet men det tystades snabbt ner av studiehandledaren. ”Du har ju så bra betyg, klart du ska gå i gymnasiet”. Och underförstått skaffa mig ett ”vettigt” och traditionellt yrke. Nåja, jag blev ju ekonom men efter den 5 år långa utbildningen fick jag inget jobb. Däremot fick jag jobb efter en 5 månaders kurs i digital bildbehandling på KKC. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *