Nytt i sminkväskan

Mycket jobb – lite blogg. På grund av en massa inbokade måsten denna vecka ligger jag efter med allt jobb, och således också med bloggen, hushållet och träningen.

Jag tänkte i alla fall ta mig tid att tipsa om Dermosils mineralpuder, som jag fick hem häromdagen och nu testat. I höstas lade jag ner en mindre förmögenhet på hela kittet av Cliniques produkter, allt från rengörinsgmousse till puder,  i hopp om att så här vid en ålder av 34 kanske slippa lite av tonårsacnen som verkar ha fått byggnadstillstånd. Försäljaren i make-upen butiken tröstade mig med att produkterna inte bara är bra, utan också dryga – de skulle räcka minst ett halvår. Och det kommer de att göra också. Men hur kul är det om man inte är nöjd? Man kan ju inte hiva kosmetika för hundratals euro i sophinken heller…

Foto: Anna

Dermosils produkter är ändå så pass förmånliga och trygga att jag dristat mig till att testa både en dagcréme och mineralpudret nu. Cliniques puder lade sig som en kompakt, ogenomtränglig mask ovanpå huden och känns allt annat än fräscht. Det här mineralpudret är  raka motsatsen – det ”smälter” ihop med huden och man känner inte att man har det på sig. Huden får fin lyster också. Dessutom kostar det bara en bråkdel av vad t.ex I.d Bare Minerals puder gör. Så jag gillar!

PS Och nej – jag tänkte inte det skulle bli någon skönhetsblogg av det här, men jag hinner inte tänka på inredning just nu. Inte heller är detta något sponsrat inlägg om någon trodde det – bara en inblick i min vardag helt enkelt. Och sist men inte minst- också ni som bor i Sverige kan beställa Dermosils produkter!

0 svar på ”Nytt i sminkväskan”

 1. Jag gillar just att du blandar inredning med skönhet, mode, recept och vardagen. Det behöver inte alltid handla om inredning (men du kanske själv vill hålla bloggen i det ”facket”?!).

 2. Jaaa, från början var det ju tanken. Att hålla det strikt och fackmässigt, a la´ förebilden Frida :), och inte bli privat alls. Men… det blev för tråkigt! Har ingen lust alls att sitta och citera pressrealeser och spåna trender längre. Det får andra som är duktigare göra 🙂 Så forstätter jag på mitt sätt, bara för att få leva ut min kreativitet en smula, mellan matlagning, tvätt och skrivjobb.

 3. Blogga gärna om sånt här! Kanonbra tips, ska genast kika eftersom jag själv är i skriande behov av vettiga hudvårdsprodukter!

 4. Tycker du ska testa BareMinerals! Superbra produkter för mig som har lite ”ungdomsacne” trots att även jag är 34 år 🙂
  Clinique är en massa kemikalier, sälj på Tradera!!!
  Beställ sedan BareMinerals från http://www.beautybay.com (fraktfritt just nu) eller http://www.feelunique.com. Snabba leveranser utlovas! Det finns ett startkit och du kommer att vilja ha mera 😉

  1. Carola – nej, inte än. Men har bara hört gott om dem!
   Marie – tack för tipset om sajterna. Men jag betvivlar starkt att skillnaden skulle kompenseras av den enorma prisskillnaden dem emellan. Kanske sen då jag blir rik 🙂 haha. Och lite svårt att sälja öppnade produketr på Tradera tror jag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *