Nude – Powder – Porcelain

I samma stund som jag blev klar med det här kollaget på temat ”nude”, ”powder” eller ”porcelain”, vilket man nu föredrar att kalla denna ljuva nyans, publicerade Frida ett kollage med deisgn- och inredningsdetaljer i samma färgskala! Hennes kollage hittar ni genom att klicka här. Själv har jag dock utelämnat inredningen för omväxlings skull, och istället plockat några godbitar på temat mode, lyx och flärd. Saker som jag gillar, och i en färg som jag älskar.

Uppifrån vänster och ner: Solglasögon Prada, scarf H&M, klocka Triwa / Creative Lounge, mineralpuder Dermoshop, tvål The Body Shop, nagellack Dior, väska och bälte Guess, kofta Odd Molly, skor H&M.

Foto: Eget collage av bilder från ovannämnda tillverkare/leverantörer

0 svar på ”Nude – Powder – Porcelain”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *