Hjärta hjärta

Det är minsann inte varje dag – eller ens varje år – som det köps lösgodis i det här huset, men i år har jag inte hunnit fixa något eget gott till ”Hjärtadagen”, så då fick det här duga. Jag vet i alla fall två små som kommer att bli glada!

De fick fina kläder i hjärtapresenter av mormor, och jag fick fick en fin förpackning av Body Shops Chocomania-serie, precis som jag önskat mig. Hmmm… Vem är det månne som viskat om det?

Tyvärr har jag inte hunnit köpa några presenter själv dagen till ära, men så tycker jag inte heller att man ska göra dagen alltför komersiell. Det är ju tanken som räknas.  Hade planerat att köpa fina Valentine-bakelser vid nya konditoriet i grannbyn, men eftersom maken bakade citronpaj igår känns det också onödigt. Och jo, jag fick rosor också. Och choklad.

Happy Valentine på er!

Foto: Anna

0 svar på ”Hjärta hjärta”

  1. Fick också en fantastisk chocomaniabox! Blev så glad och överraskad då maken inte är så ivrig på att köpa presenter. SJälv hade jag köpt några chokladpraliner till honom – kändes helt plötsligt väldigt ynkligt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *